ALLERGIES?   

 

  1. Allergies? ANSWER: Call us at 361-275-9464 or email us at shaveking@usakingscrossing.com with your specific allergy concerns (ie: peanut, almond, etc).  PLEASE BE SPECIFIC!  As soon as we have the opportunity, we will respond to your specific allergy concern.  If anything is questionable, always perform a test patch on your forearm with a little bit of Shave Secret.

 

CAN SHAVE SECRET  BE USED WITH AN ELECTRIC RAZOR OR AS A PRE ELECTRIC CONDITIONER?

  1. How do I shave using Shave Secret with an Electric Razor?  ANSWER:  YES!!! To use Shave Secret with an electric razor, simply prep your face as normal for any electric shaver.  Place 1-3 drops of Shave Secret into a moist palm, then massage into the skin.  Shave as normal. Be sure to maintain your razor head by cleaning with a brush after each use.  We recommend an old toothbrush or equivalent.

 

WHERE CAN I FIND SHAVE SECRET SHAVING OIL?

 

  1. Where can I purchase Shave Secret in my area?  ANSWER: Wal-Mart Super Centers nationwide, Navy Exchanges worldwide, H.E.B Grocery chain in Texas, Schnuck Markets, Wegman's and Giant Eagle.

  2. Why is Shave Secret no longer in my Wal-Mart? ANSWER: Your Wal-Mart could just be out of stock, sometimes it takes 14 days to re-stock once inventory is depleted.

  3. Are there any plans for the Army & Air Force Exchange Service (AAFES) to sell Shave Secret? ANSWER: We have been trying to work with AAFES since 1995. In 2006, AAFES approved Shave Secret but a new buyer did not follow through on a prior commitment.

  4. Why do you charge $6.75 for Shave Secret when it is $4.00 at Wal-Mart? ANSWER: Shipping and handling to have it delivered to your door.

 

WHAT IS SHAVE SECRET SHAVING OIL?

 

  1. What are the ingredients in Shave Secret? ANSWER: A proprietary blend of base oils (cold pressed seed and nut oils), essential oils, RX grade menthol and natural fragrance oil.

  2. What is the difference between Shave Secret and Shave Deluxe? ANSWER: Both have the same base blend but Shave Deluxe has two additional high quality cold pressed nut oils which have high emollient qualities to moisturize and condition.

  3. Do you recommend a particular after shave lotion? ANSWER: It is a personal choice to use after shave lotion or not.

  4. Could you, or do you make this product in any other scent? ANSWER: No.

  5. Why do you sell this in such a tiny container? ANSWER: Retail vendors demand it.

  6. What is the shelf life of a bottle of Shave Secret and will the oil go rancid or bad in any way? ANSWER: Over time, all base oils will go rancid if not protected from sunlight or heat unless a preservative is added. We use no stabilizers or preservatives. You can be assured that our product will remain stable if kept in a cool room such as a bath cabinet. Base oils will sometimes change color but will not affect the performance of our product.  

  7. Did you change the formula, the color is different? ANSWER: Over time all base oils may change color due to oxidation if preservatives or stabilizers are not used. We do not use them nor will it affect how the product performs.

 

HOW DOES SHAVE SECRET SHAVING OIL WORK?

 

  1. How does your product (that advertises itself as a cream and soap replacement) compare to other shave oils that market themselves as pre shaves before soaps and creams. ANSWER: Shave Secret is an all inclusive shaving oil that does it all with one application.Our competitors would like for a customer to use both their pre-shaving oil and their soaps to increase sales. If they had a really fine shaving oil you would not need soaps, creams or gels.

 

DO YOU HAVE FREE PRODUCT OR COUPONS?

 

  1. Do you have any specials for customers that have ordered before? I found it cheaper to order on amazon! ANSWER: No. When purchasing from Amazon or any other site, you really need to find the true shipping and handling cost.

  2. Can you send me a sample of Shave Secret? ANSWER: No. It’s cost prohibitive.

  3. Do you have coupons for your product? ANSWER: No.

 

DO YOU HAVE A DISTRIBUTOR PROGRAM?

  1. What is the wholesale cost of your products? ANSWER: In order to secure this information you must be a qualified wholesale customer.

  2. How do I go about establishing a wholesale account with you all? ANSWER: Direct your efforts to our “Wholesale” tab.